Wie is t-interim

Onze visie en waarden

t-interim is veel meer dan een uitzendbureau, we zijn een betrouwbare partner die gelooft in talent. We willen voor uw bedrijf een uitzendkracht vinden die een perfecte match is. Op alle vlakken. Uitzendkrachten willen we op hun beurt helpen om de juiste kansen te vinden om hun talenten optimaal in te zetten.

Kandidaten en bedrijven verrijken elkaar. Dat kan alleen als experts de lokale markt door en door kennen en ze dichtbij de professionals en bedrijven staan die ze adviseren. Bij t-interim zijn we niet te groot om te ver van de realiteit van onze klanten te staan, maar meer dan groot genoeg om mogelijkheden voor onze klanten te creëren.

Door de jaren heen hebben we onze diensten voortdurend uitgebreid en verder gespecialiseerd. Onze experts leveren wat ze beloven. Het zijn ervaren vakmensen met voldoende inzicht en ervaring om flexibel in te spelen op de veranderende noden van kandidaten en bedrijven. En zo de veranderende arbeidsmarkt mee vorm te geven.

Klantgericht, open en enthousiast

Onze waarden

Bij t-interim worden we elke dag beter. Als bedrijf, als individu, maar vooral ook als team. Onze waarden helpen ons daarbij. Ze zijn onze leidraad.  

Gepassioneerd eigenaarschap

Met eigenaarschap bedoelen we dat iedereen bij t-interim zich inzet om elke dag een beetje beter te worden. Wat dit concreet betekent? Dat we focussen op wat echt een verschil maakt. We meten en analyseren op welke vlakken we ons nog kunnen verbeteren en zetten ons daar vol overtuiging voor in. Door iedereen bij dit proces te betrekken, voelt iedereen zich ook verantwoordelijk voor de resultaten. Zo krijgen we als bedrijf, als team en als individu de kans om te groeien.

Authenticiteit en kwaliteit

Bij t-interim zetten we ons dagelijks in om de perfecte match te vinden tussen een bedrijf en een uitzendkracht. Om dit te kunnen bereiken is het belangrijk dat we onze klanten en kandidaten goed leren kennen. Bijvoorbeeld tijdens een bezoek aan uw bedrijf of met een diepte-interview. Klanten en kandidaten moeten op ons kunnen rekenen. Daarom zeggen we altijd wat we doen en doen we wat we zeggen. Bij t-interim zien we talent in iedereen en behandelen al onze kandidaten, klanten en collega’s met respect.

Klantgerichtheid

We investeren in duurzame relaties met onze klanten en kandidaten, iets waar uiteindelijk iedereen van profiteert. We werken snel en flexibel, zodat we u ook kunnen helpen als u dringend een uitzendkracht nodig heeft, maar we verliezen daarbij nooit de kwaliteit van ons werk uit het oog. Onze experts denken met u mee en helpen u om een oplossing op maat te vinden.

Samen werken

Bij t-interim vinden we samenwerken erg belangrijk. We helpen en stimuleren elkaar om beter te worden, door vragen te stellen en feedback te geven. Sterke punten herhalen we, successen vieren we en verbeterpunten lossen we samen op. Zo kunt u er zeker van zijn dat we u altijd de kwaliteit kunnen bieden die u van ons gewend bent.

Open en enthousiast

Elke dag zetten we ons in om klanten en uitzendtalenten te matchen. Een uitdaging die we met veel enthousiasme aangaan. Om elke keer weer een perfecte match te kunnen vinden, is het belangrijk dat we openstaan voor nieuwe ideeën, transparant en helder communiceren en goed luisteren naar de wensen van de klant en de kandidaat. We denken proactief met u mee en dankzij onze grondige kennis van de arbeidsmarkt vinden we vaak oplossingen in een onverwachte hoek.

Word jij onze nieuwe collega? 

We zijn steeds op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde collega’s die meewerken aan de groei van ons bedrijf.

Ontdek onze vacatures