Over ons

Wie is t-interim?

Al meer dan 30 jaar zijn we bij t-interim experts als het gaat om het matchen van een bedrijf en de juiste uitzendkracht. We geloven in talent en zetten ons elke dag vol overtuiging in om voor elk uitzendtalent de juiste uitdaging te vinden.

We nemen de tijd om elk bedrijf en elke kandidaat persoonlijk te leren kennen en denken graag met u mee. Iedereen is anders, daarom is onze aanpak ook elke keer anders. U kunt op ons rekenen voor een grondige analyse van uw bedrijf en functie, creatieve campagnes, een uitvoerige screening, inhouse-oplossingen, administratieve opvolging en onboarding.

U kiest zelf van welke van onze diensten u gebruik wilt maken. Het resultaat is een aanpak op maat van u en uw bedrijf.

t-interim

Ben je benieuwd hoe we bij t-interim onze instroom van kandidaten maximaliseren? Ontdek er alles over in de video hieronder.

t-interim als onderdeel van t-groep

t-interim maakt deel uit van t-groep, een hr-dienstverlener die actief is in België, Nederland en Polen. In totaal heeft t-groep meer dan 3000 medewerkers en 140 kantoren. t-groep onderscheidt zich door haar persoonlijke dienstverlening, sterke waarden en sociale betrokkenheid.

Bij t-groep staat talent centraal. Al meer dan 30 jaar zorgen we er bij t-interim daarom voor dat uitzendtalent alle kansen krijgt. De sterke waarden van t-groep stimuleren ons als bedrijf om onszelf voortdurend te blijven verbeteren. We investeren in onze eigen talenten en systemen, zodat we er zeker van zijn dat we onze klanten en kandidaten op een vooruitstrevende en doeltreffende manier van dienst kunnen zijn. Samen met de andere merken van t-groep helpen we organisaties en medewerkers om wendbaarder te worden. De merken die onder t-groep vallen zijn:

e_a

e&a

Uitzendbureau voor logistiek, industrie, productie en food.
www.eena.nl

luba

Luba

Het uitzendbureau dat zorgt dat het MKB kan ondernemen.
www.luba.nl

TechProfs

TechProfs

Techprofs is hét bureau gespecialiseerd in het werven en selecteren van technisch personeel.
www.techprofs.nl

t-interim

t-interim

Op zoek naar een uitzendkracht?
www.t-interim.be

 

website_2.jpg

Amplo

Uw HR-partner in de creatieve sector!
www.amplo.be

t-office

t-office

Voor gespecialiseerd talent!
www.t-office.be

 

Ascento

Ascento

Wij mobiliseren uw talent!
www.ascento.be

 

t-dienstencheques

t-dienstencheques

Op zoek naar meer tijd?
www.t-dienstecheques.be

t-zorg

t-zorg

Op zoek naar een persoonlijke assistent?
www.t-zorg.be

 

logo IPMT

iptm

IPMT zorgt zonder wachttijden voor uw herstelonderzoek

www.ipmt.be