t-interim zet mensen aan het werk. We zoeken voortdurend geschikte kandidaten voor onze klanten. Maar ook voor onze eigen organisatie. Zodat de dienstverlening van t-interim blijft vooruitgaan. Tilt ú t-interim naar een hoger niveau?

Welkom bij t-interim

t-interim is een van de grootste uitzendbureaus van België. En een onderdeel van t-groep. De hoofdzetel ligt in Mechelen. Daar bouwt u mee aan het succes van zowel t-interim als zusterbedrijf Ascento. Bijvoorbeeld als hr-medewerker, IT’er, marketeer of boekhouder.
Daarnaast zoeken we voortdurend gemotiveerde medewerkers die onze kantoren doen draaien. t-interim en Ascento zijn in heel België actief. Bekijk de vacatures.

 

 

t-groep: met de t van talent

De ‘t’ van t-groep staat voor talent. Want u krijgt er de kans om úw talenten te ontwikkelen en een succesvolle carrière uit te bouwen. Welk pad u exact bewandelt? Daar beslist u mee over. U krijgt uitgebreide coaching van t-groep als u nieuwe verantwoordelijkheden opneemt. Zo groeit u en ontplooit u uzelf in het juiste tempo. Start uw carrière bij t-groep.