Waarom werken met t-interim?

Voor welke profielen?

Onze ervaren medewerkers zijn vertrouwd met alle vormen van uitzendarbeid. t-interim staat bekend als generalist én als specialist. We hebben ervaring binnen de private en de overheidssector en onze officemanagers en consulenten zijn elk gespecialiseerd in specifieke sectoren en profielen.

Zoekt u hoger opgeleide bedienden en assistenten, jobstudenten, logistieke medewerkers of gespecialiseerde freelancers? Wat voor profiel u ook zoekt, onze ervaren experts zullen alles op alles zetten om de juiste kandidaat voor de functie te vinden.

Parate interim-medewerkers

Heeft u snel iemand nodig? Wij hebben een database met kandidaten uit heel het land die direct bij u aan de slag kunnen.

Gespecialiseerde profielen

Bent u op zoek naar een hoger opgeleide bediende of een gespecialiseerd profiel? Wij helpen u graag in de zoektocht naar een geschikte kandidaat.

Gemotiveerde jobstudenten

Een jobstudent springt bij tijdens drukke momenten of overbrugt de vakantieperiode van uw vaste medewerkers. Wij selecteren bekwame kandidaten voor u, die snel kunnen beginnen én die snel hun draai vinden, zodat u optimaal van hun aanwezigheid profiteert. Bovendien regelen wij de administratie voor u.

Inhouse consulenten

Heeft u regelmatig nood aan meerdere uitzendkrachten? Een inhouse consulent van t-interim kan dan uitkomst bieden. De consulent is het aanspreekpunt voor u en uw interim-werknemers. Hij/zij selecteert geschikte kandidaten, voert evaluatiegesprekken en verlicht de werkdruk binnen de personeelsdienst van uw bedrijf.

Logistieke medewerkers

Bent u actief in de logistieke sector? Wij helpen u om gemotiveerde, goed opgeleide logistieke medewerkers te vinden.

t-interim logistiek

Uitzendkrachten bij openbare diensten

t-interim heeft jarenlang ervaring in de overheidssector. Onze consulenten zijn dan ook door en door vertrouwd met de HR-behoeften van openbare diensten. Zoekt u een uitzendkracht? Wij vinden de perfecte match.

Onze aanpak voor openbare diensten

Ervaren 50-plussers

Ervaren 50-plussers kunnen een grote meerwaarde bieden aan uw bedrijf. Wij helpen u om een geschikte en bekwame kandidaat voor uw bedrijf te vinden. Daarnaast geven we advies over de fiscale voordelen, mogelijke premies en verschillende contracttypes die mogelijk zijn als u een 50-plusser aanneemt.

Competente freelancers

Heeft u extra mensen nodig voor een specifiek project? Met een freelancer haalt u waardevolle expertise in huis, net wanneer u die nodig heeft.