Waarom werken met t-interim?

Onze persoonlijke aanpak

Door de jaren heen hebben we onze diensten voortdurend uitgebreid en gespecialiseerd. Hierdoor zijn we niet enkel sterk in algemene uitzendarbeid, maar ook in specifieke niches en segmenten. Bij t-interim geloven we in een persoonlijke aanpak, alles wat we doen is daarom moduleerbaar en flexibel. U kiest zelf van welke van onze diensten u gebruik wilt maken. Wilt u graag advies over de beste aanpak om uw bedrijf te doen groeien? Onze ervaren consulenten denken graag met u mee. Ontdek waar we u mee kunnen helpen.

Stuur uw vacature door

Kennismaking

Voordat we beginnen met de werving van kandidaten komen we eerst bij uw bedrijf langs om de cultuur en de werkvloer te leren kennen. Zo bieden we bedrijven de garantie dat hun toekomstige uitzendtalent niet alleen de juiste vaardigheden heeft, maar dat hij/zij ook perfect binnen de bedrijfscultuur past. Niet alleen u, maar ook de uitzendkracht profiteert hiervan, hij/zij vindt immers een job die op alle vlakken bij hem/haar past.

Werving

Onze recruiters zijn zeer vertrouwd met de verschillende online en offline wervingskanalen. Ze combineren hun kennis van de regionale arbeidsmarkt met hun kennis van social media, jobsites en jobboards om zo de meest geschikte kandidaten te vinden voor uw vacature.

Selectie

We nemen de tijd om al onze kandidaten uitgebreid te interviewen. Zo krijgen we een duidelijk beeld van hun competenties, ambities en motivatie. We vragen bovendien altijd een referentie van een oude werkgever. Op deze manier weten we zeker dat, als we een kandidaat voorstellen, hij een goede match zal zijn.

Poolbeheer

Heeft u bij uw bedrijf regelmatig uitzendkrachten nodig? Wij maken graag een selectie van verschillende geschikte kandidaten voor u. Op deze manier kunt u tijdens drukke periodes snel en gemakkelijk extra mensen inzetten.

Onboarding

We zorgen ervoor dat we een duidelijk beeld hebben van de verwachtingen van de kandidaat en het bedrijf. Zo zijn we zeker dat beide partijen op elkaar afgestemd zijn en kunt u er zeker van zijn de onboarding vlot verloopt.  

Communicatie

Heeft u vragen? Dan staan wij voor u klaar. Bij t-interim vinden we een open en directe communicatie erg belangrijk. Met onze klanten plannen we daarom regelmatig overlegmomenten in om de samenwerking te evalueren en bij te sturen waar nodig.