Onze aanpak

Waarom werken met t-interim?

Snel, gepassioneerd en een echte business partner!

t-interim is meer dan een uitzendbureau. We zijn een betrokken partner in uw zoektocht naar de juiste uitzendtalenten voor uw bedrijf. Onze consultants hebben naast theoretische kennis ook veel praktijkervaring. Zij denken met u mee en helpen u om de situatie vanuit een ander perspectief te bekijken.

Reken op ons voor:

  • Een grondige analyse van uw bedrijf en functie
  • Creatieve campagnes
  • Een uitvoerige screening
  • Inhouse-oplossingen
  • Administratieve opvolging
  • Onboarding

Bij t-interim geloven we in een persoonlijke aanpak, alles wat we doen is daarom moduleerbaar en flexibel. Voor elk bedrijf bieden we zo een oplossing op maat en in elke stap van het proces staan we u persoonlijk bij.

 

Ben je benieuwd hoe we bij t-interim onze instroom van kandidaten maximaliseren? Ontdek er alles over in de video hieronder.

Een unieke aanpak

Bij t-interim matchen we al ruim 30 jaar succesvol uitzendtalenten met bedrijven. Onze experts maken de zoektocht naar een uitzendkracht een stuk aangenamer en zetten alles op alles om uw bedrijf zo goed mogelijk te leren kennen en zo de juiste kandidaten voor de functie te werven en selecteren.

Of uw bedrijf nu internationaal, lokaal of binnen de overheidssector actief is, dankzij onze unieke en persoonlijke aanpak vinden we de geschikte uitzendkracht voor uw situatie.

Ontdek onze werking

Uitzendconsulent t-interim

Geen geschikte kandidaat? Geen rekening.

We hebben meer dan 60 kantoren in Vlaanderen, Brussel en Wallonië. Bij ons profiteert u daardoor van de voordelen van een aanpak op maat aangevuld met onze kennis van de lokale arbeidsmarkt. Onze experts kennen de arbeidsmarkt door en door. Of u nu op zoek bent naar een algemeen of een specialistisch profiel, wij gaan graag voor u op zoek naar de juiste kandidaat.

Bovendien werken we volgens de ‘no cure, no pay-filosofie’. Zijn we er niet in geslaagd om een geschikte kandidaat voor uw vacature te vinden? Dan ontvangt u van ons ook geen rekening.

Ontdek met wie we u kunnen helpen

Op zoek naar een uitzendkracht? 

Zoekt u een tijdelijke werknemer? Of het nu gaat om een algemeen profiel of een knelpuntprofiel, onze ervaren officemanagers en consulenten helpen u op een professionele en persoonlijke manier in de zoektocht naar een geschikte kandidaat.

Stuur ons uw vacature