t-interim & Ikea Benelux Distribution - het distributiecentrum voor Ikea in heel de Benelux dat zich in Genk bevindt - werken ongeveer 2 jaar intensief samen. t-interim levert er voornamelijk logistieke arbeiders en bedienden.

t-interim vertrekt steeds vanuit de uitzendkracht. Ze vinden het belangrijk dat hij/zij  een job vindt waar hij/zij zich goed voelt. Elke screening van kandidaten wordt zeer intensief gedaan, en er wordt verder gekeken dan alleen maar technische competenties.

t-interim kent zijn uitzendkrachten zeer goed en blijft hen ook opvolgen zodat alle mogelijke probleempjes of onzekerheden direct besproken en opgelost worden.
Wekelijks is t-interim op post om te zien of alles goed loopt en iedereen zich goed voelt. Hierbij wordt zowel met de uitzendkracht als met de leidinggevende gesproken.

Door deze open communicatie krijgen kleinigheden geen kans om uit te groeien tot een probleem.  Zij investeren in hun uitzendkrachten, zowel in opleiding als in begeleiding.

Door deze aanpak zijn werknemers beter voorbereid op een job bij IKEA, zijn ze sneller ingewerkt en zijn medewerkers tevreden en geëngageerd. Voor IKEA biedt dit enkel maar voordelen, de uitzendkrachten zijn sneller operationeel. En geëngageerde medewerkers presteren beter!

Renate Broux - Human Resource Manager bij Ikea Benelux Distribution

Neem vrijblijvend contact op met t-interim

Stel ons uw vraag. Of vertel t-interim vrijblijvend over de uitdagingen waarvoor uw bedrijf staat.
Onze consulenten stellen u graag een persoonlijke aanpak voor.

Neem contact op