Volg een opleiding tot chauffeur C(E) via t-interim Deinze

Stel je voor: je bent graag op de baan, je woont in de regio Deinze en je ziet een carrière als vrachtwagenchauffeur wel zittten. Alleen: je hebt hier geen rijbewijs voor. In dat geval kunnen wij je hierbij helpen!

t-interim Deinze sloeg samen met enkele klanten de handen in mekaar om mensen die graag als vrachtwagenchauffeur zouden werken de kans te geven om hun rijbewijs C(E) te behalen. Hoe gaat dit in zijn werk? Via de volgende stappen:

1. Overtuig ons dat jij een goede kandidaat-vrachtwagenchauffeur bent. Waarom wil je graag vrachtwagenchauffeur worden? Welke karaktereigenschappen helpen jou in het goed uitvoeren van deze (soms stressvolle) job? 

2. Laat ons zien dat je je voor een bepaalde tijd kan inzetten om via (zelf)studie je rijbewijs C(E) te behalen. Dit met 1 doel voor ogen dat je absoluut wil bereiken: werken als vrachtwagenchauffeur!

3. Om een opleiding te volgen, moet je ons kunnen aantonen dat je op dat moment werkloos bent. 

Nadat je ons hebt overtuigd dat jij de perfecte vrachtwagenchauffeur bent, dat je via (zelf)studie je rijbewijs kan behalen en dat je werkloos bent, is het tijd voor de volgende stap: een sollicitatiegesprek bij het bedrijf dat het best bij je past. Na een goed gesprek, mag je starten bij het opleidingscentrum. 

Na de opleiding ga je naar huis met een rijbewijs C(E) én met een nieuwe job. Schitterend, toch!

Ben je geïnteresseerd?

Maak een afspraak met één van onze consulenten en wij helpen je graag verder.

Telefoon: 09 292 40 60

Mail: deinze@t-interim.be