Bijverdienen na je pensioen?

Maandag 19 februari 2018

Bijverdienen na je pensioen?

Je mag met pensioen, maar je wil eigenlijk nog niet stoppen met werken. Goed nieuws, want dat kan. Je mag na je pensioen nog bijverdienen. We zetten de mogelijkheden even op een rijtje.

De prijs van t-heater

Dinsdag 13 februari 2018

De prijs van t-heater

“Hoeveel houd ik netto over van een factuurbedrag? En waar gaat de rest naartoe?”

Loonadministratie is een complexe kwestie, en een simpel antwoord is er meestal niet. Voor meer uitleg over the bigger picture, ben je hier aan het juiste adres.

Nightshop op WE ARE OPEN

Woensdag 7 februari 2018

Nightshop op WE ARE OPEN

In november won Nightshop nog onze Poppitch Electro, waardoor ze dit weekend op het podium staan van showcasefestival We Are Open in Trix. Hun muziek en visuele stijl vallen niet onder één noemer te vatten, dus laten we Yan, Lennert en Lowie jullie zélf overtuigen om hun set te gaan uitchecken.

Longread: RVA en de interpretatie van “het taakloon”

Dinsdag 12 december 2017

Longread: RVA en de interpretatie van “het taakloon”

De RVA voerde recent een aantal aanpassingen door in verband met de interpretatie van de voordeelregels (in de werkloosheid) voor kunstenaars (of het kunstenaarsstatuut) . In deze longread lees je meer over de visie van t-heater omtrent deze aanpassingen en geven we het juridische kader van de situatie.

Volg een opleiding tot chauffeur C(E) via t-interim Deinze

Woensdag 6 december 2017

Stel je voor: je bent graag op de baan, je woont in de regio Deinze en je ziet een carrière als vrachtwagenchauffeur wel zittten. Alleen: je hebt hier geen rijbewijs voor. In dat geval kunnen wij je hierbij helpen!

Alles wat je moet weten over de eindejaarspremie!

Maandag 4 december 2017

Alles wat je moet weten over de eindejaarspremie!

Nu we het vallen van het blad achter de rug hebben, is het reikhalzend uitkijken naar de feestdagen én naar de eindejaarspremie. Maar heb je als persoonlijk assistent recht op die premie? En wanneer wordt die dan uitbetaald? Zoek de antwoorden niet onder de kerstboom: je vindt ze hier.

t-heater meets Cirq

Vrijdag 1 december 2017

t-heater meets Cirq

CirQ  is het productiehuis achter de Boomfanfare , de Human Jackpot  en Refu-interim . Jaarlijks organiseren ze memorabele momenten tijdens de Gentse Feesten in de Willem de Beersteeg. Zo staken ze afgelopen zomer tijdens Datakamp  schattige kuikentjes in de blender. Was het een stunt of echt? CirQ schuwt de controverse niet! T-heater sprak met de bezielers.

Alles over eindejaarpremie

Dinsdag 21 november 2017

Alles over eindejaarpremie

Nu we het vallen van het blad achter de rug hebben, is het reikhalzend uitkijken naar de feestdagen én naar de eindejaarspremie. Maar heb je als artiest-uitzendkracht recht op die premie? En wanneer wordt die dan uitbetaald? Zoek de antwoorden niet onder de kerstboom: je vindt ze hier.