Ik zoek een job

Carrièretips

De consulenten van t-interim hebben veel ervaring als het gaat om het matchen van de juiste kandidaat en de juiste werkgever. Ze weten wat belangrijke aandachtspunten op een cv zijn; waar een werkgever op let tijdens een sollicitatiegesprek en hoe je ervoor zorgt dat jouw LinkedIn-profiel opvalt. Hieronder vind je hun beste tips om je carrière een nieuwe wending te geven.

Bekijk onze vacatures

Blog

Solliciteren een spel? Dat wil je wel eens denken als je beduusd uit een interview komt. Maar heb je jezelf al eens afgevraagd of je de spelregels wel kent? Welke troeven kun jij uitspelen en wat houdt de andere partij achter de hand? 

Blog

Zorg ervoor dat je cv opvalt. Uitstekend advies, al is het goede raad met risico. Want verlies je jezelf in tierlantijntjes vóór je de belangrijkste onderdelen op een rijtje hebt? Dan val je op door onvolledigheid. Check daarom eerst of je cv alle basics bevat.

Blog

Een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek is een eerste succesje. Wat hoor jij op zo’n moment knallen in je hoofd? Een champagnekurk of het startschot van je voorbereiding? Even vieren mag natuurlijk. Daarna is het tijd om van je sollicitatiegesprek een grand cru te maken.