Ik zoek een job

Carrièretips

De consulenten van t-interim hebben veel ervaring als het gaat om het matchen van de juiste kandidaat en de juiste werkgever. Ze weten wat belangrijke aandachtspunten op een cv zijn; waar een werkgever op let tijdens een sollicitatiegesprek en hoe je ervoor zorgt dat jouw LinkedIn-profiel opvalt. Hieronder vind je hun beste tips om je carrière een nieuwe wending te geven.

Bekijk onze vacatures

Blog

Solliciteren een spel? Dat wil je wel eens denken als je beduusd uit een interview komt. Maar heb je jezelf al eens afgevraagd of je de spelregels wel kent? Welke troeven kun jij uitspelen en wat houdt de andere partij achter de hand? 

Blog

Je hoort het waarschijnlijker vaker dan je lief is: zorg ervoor dat je cv opvalt. Uitstekend advies, natuurlijk. Al is het goede raad met een risico. Want verlies je jezelf in tierlantijntjes vóór je de belangrijkste onderdelen op een rijtje hebt? Dan val je op door onvolledigheid. Check daarom eerst of je cv alle basics bevat.

Blog

Nee, het is niet dat ene jasje dat je een job zal opleveren. Anderzijds: een ‘verkeerde’ outfit kan je wel een contractvoorstel kosten. Daarom is het cruciaal om even stil te staan bij de kleding die je aantrekt voor een sollicitatie. Zo hoef je je daarover tijdens het gesprek geen zorgen te maken. En concentreer je jezelf voor 100 procent op wat je te vertellen hebt.

Blog

Een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek is een eerste succesje. Wat hoor jij op zo’n moment knallen in je hoofd? Een champagnekurk of het startschot van je voorbereiding? Even vieren mag natuurlijk. Daarna is het tijd om van je sollicitatiegesprek een grand cru te maken.