Ik zoek een job

Ben je op zoek naar een nieuwe job? Wij helpen je graag bij jouw zoektocht. Bij t-interim onderscheiden we ons van andere uitzendbureaus door onze persoonlijke en professionele aanpak. Onze ervaren consulenten nemen de tijd om je te leren kennen en zijn jouw aanspreekpunt tijdens je zoektocht naar een job.

Bekijk onze vacatures

We hebben 80 kantoren dus er is altijd wel een kantoor bij jou in de buurt. Zo besparen we je niet alleen reiskosten, maar ook tijd. Onze consulenten gaan voor jou op zoek naar een job in jouw regio. Om de juiste job te vinden vertrouwen ze zowel op hun kennis van de regionale arbeidsmarkt als op hun kennis van online kanalen zoals jobsites en social media.

    Op zoek naar de juiste match

  • Met elke kandidaat voeren we in de eerste plaats een uitgebreid gesprek waarin we je werkverleden, competenties, ambities en motivatie in beeld brengen. Zodra we een duidelijk beeld hebben van wie jij bent en wat je wilt matchen we je met bedrijven en regelen we sollicitatiegesprekken voor je. Zo kunnen we zeker zijn dat we een functie voor jou vinden die bij je past.
  • Hebben we een job voor je gevonden? Dan nemen we van tevoren de tijd om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid aan je eerste dag begint. We bespreken de veiligheidsvoorschriften en de administratieve en huishoudelijke regels van het bedrijf waar je gaat werken.
  • Bij t-interim vinden we een open communicatie erg belangrijk. We geven je steeds concrete info en tips om je te helpen bij je zoektocht naar de juiste job. Heb je toch nog vragen? Onze consulenten staan voor je klaar.
     

     Ga met ons op weg

match

Carrièretips

Ben je op zoek naar een nieuwe job? Onze ervaren consulenten delen tips over het opstellen van een cv, de beste voorbereiding voor een sollicitatiegesprek en nog veel meer.

Bekijk de tips!

Vind een kantoor in de buurt

Met meer dan 80 kantoren in heel het land is er altijd wel een kantoor van t-interim bij jou in de buurt.

Vind het kantoor bij jou

Vacatures

Ben je op zoek naar een nieuwe job? Bij t-interim hebben we ervaring in verschillende sectoren. Onze ervaren consulenten begeleiden je tijdens je zoektocht naar een job.

Bekijk onze vacatures.